Chakra SUFLETULUI

Chakra SUFLETULUI

marți, 5 octombrie 2010

Fiti Iubire in actiune!

Iubirea este conexiunea voastra la Sursa si, in acelasi timp, darul pe care il faceti lumii. Prin iubire va exprimati divinitatea si va impartasiti Lumina. Fara iubire, Pamantul nu este altceva decat intuneric si frica, pentru ca acestea sunt energiile celei de-a treia dimensiuni. Cand va puneti iubirea in actiune – iubindu-va pe voi insiva si pe ceilalti – voi faceti ca energia dimensiunilor superioare sa ridice vibratiile Pamantului. Acesta este scopul vostru ca emisari ai Luminii, sa aduceti iubirea pe Pamant si totusi simtiti ca nu ati reusit pentru ca, atunci cand cautati iubire din partea Pamantului, nu o gasiti. Voi sunteti iubire si faptul ca puneti actionati cu aceasta iubire este necesar pentru inaltare si transformare.

Calatoria voastra karmica este una a cautarii iubirii din partea celorlalti, pentru a va dovedi voua ca iubirea exista pe Pamant. Ea chiar exista, dar numai pentru ca voi si ceilalti sunteti sursa. Iubirea vine de la Sursa, dar este exprimata prin voi. Pana cand Pamantul va putea pastra vibratia iubirii, este nevoie sa va exprimati iubirea tot timpul. Nu este suficient sa iubiti o data si sa va asteptati ca vibratia iubirii sa continue. Trebuie sa iubiti in toate felurile, toti oamenii si roate lucrurile. Iubiti-va pe voi insiva, in primul rand, pentru ca astfel recunoasteti Divinul din voi si iubiti-i pe ceilalti, ceea ce le va reaminti propria Divinitate.

Sunteti raniti de catre ceilalti, atunci cand asteptati sa va intoarca iubirea, in aceeasi masura. Cautati iubirea la ceilalti, uitand ca iubirea nelimitata exista in sufletul vostru. Daca exita o dovada a existentei iubirii in lume, este pentru ca voi ati lucrati vreme de eoni, pentru a crea vibratia iubirii pe Pamant. Numai ca aceasta vibratie are nevoie de intretinere, ajutor si realimentare constanta, prin dorinta voastra de a fi iubire in actiune, de a exprima vibratia iubirii in tot ceea ce faceti. Va aflati aici pentru a invata Pamantul ce este iubirea – fiind voi sursa lui de iubire.

Sunteti iubire in actiune, atunci cand va exprimati din centrul vostru Divin. Aceasta nu este iubire bazata pe emotii, karma, obligatii sau angajament. Aceasta este aceeasi iubire care le permite florilor minunate sa infloreasca, soarelui sa rasara si stelelor sa straluceasca. Aceasta iubire este creatia care infloreste pretutindeni in jurul vostru, cea care creaza frumusetea si splendoarea acestui Pamant. Ea este un dar al Sursei, un dar pentru voi – si cei care stiu asta si se conecteaza la acest dar de iubire, il daruiesc mai departe Pamantului. Petreceti fiecare clipa exprimand iubire, fiind iubire in actiune si permitandu-i Pamantului sa fie ajutat in procesul transformarii si inaltarii sale. Astfel veti crea Raiul pe Pamant, veti transforma frica in iubire, haosul in pace si veti lumina cu iubire, intreaga lume

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu