Chakra SUFLETULUI

Chakra SUFLETULUI

joi, 28 aprilie 2011

Tu ce fel de copac esti?

23 decembrie- 1 ianuarie - Mar
2 ianuarie - 11 ianuarie - Brad
12 ianuarie - 24 ianuarie - Ulm
25 ianuarie - 3 februarie - Chiparos
4 februarie - 8 februarie - Plop
9 februarie - 18 februarie - Curmal
19 februarie - 29 februarie - Pin
1 martie - 10 martie - Salcie
11 martie - 20 martie - Tei
21 martie - Stejar
22 martie - 31 martie - Alun
1 aprilie - 10 aprilie - Scorus
11 aprilie - 20 aprilie - Artar
21 aprilie - 30 aprilie - Nuc
1 mai - 14 mai - Plop
15 mai - 24 mai - Castan
25 mai - 3 iunie - Frasin
4 iunie - 13 iunie - Carpen
14 iunie - 23 iunie - Smochin
24 iunie - Mesteacan
25 iunie - 4 iulie - Mar
5 iulie - 14 iulie - Brad
15 iulie - 25 iulie - Ulm
26 iulie - 4 august - Chiparos
5 august - 13 august - Plop
14 august - 23 august - Curmal
24 august - 2 septembrie - Pin
3 septembrie - 12 septembrie - Salcie
13 septembrie - 22 septembrie - Tei
23 septembrie - Maslin
24 septembrie - 3 octombrie - Alun
4 octombrie - 13 octombrie - Scorus
14 octombrie - 23 octombrie - Artar
24 octombrie - 11 noiembrie - Nuc
12 noiembrie - 21 noiembrie - Castan
22 noiembrie - 1 decemrbie - Frasin
2 decembrie - 11 decembrie - Carpen
12 decembrie - 21 decembrie - Smochin
22 decembrie - Fag

Alun - intr-un cuvant, esti o persoana extraordinara. Esti plin(a) de sarm, de umor. Stii cum sa lasi o impresie placuta.
Lupti pentru cauze sociale sau politice. Esti un pic cam schimbato(a) r(e), dar esti onest(a), perfectionist( a).Iti doresti ca si ceilalti sa fie corecti cu tine.

Artar - cuvantul care te defineste este independenta spiritului. Nu esti o persoana comuna. Esti plin(a) de imaginatie si treci drept o persoana originala. Esti rezervat(a), dar ai incredere in tine. Iti plac experientele noi. Ai o memorie foarte buna si inveti foarte usor. Ai o viata sentimentala complicata si iti doresti sa ii impresionezi pe ceilalti.

Brad - cuvantul care te defineste este misterul. Te descurci foarte bine in situatii de stres, admiri frumosul, tii foarte mult la cei apropiati si ai face orice pentru ei. Esti foarte sociabil(a) si iti place sa lenevesti dupa ce muncesti mult.
Esti relativ modest(a), nu esti egoist(a). Nu prea ai incredere in ceilalti, desi iti place sa ai cat mai multi prieteni. Uneori esti incapatanat( a). Esti o persoana de incredere.

Carpen - cuvantul care te defineste este bunul gust. Ai o frumusete rece, te preocupa aspectul exterior si vrei sa fii mereu in forma. Iti doresti o viata cat mai confortabila, cat mai disciplinata. Partenerul/ a tau trebuie sa aiba un suflet bun si sa fie sensibil(a). Visezi la parteneri neobisnuiti, dar arareori ramai alaturi de unul nonconformist. Nu ai incredere inoameni, esti nesigur(a) pe tine.

Castan - cuvantul care te defineste este onestitatea. Esti o prezenta impunatoare. Ti-ai dori sa se faca dreptate intotdeauna. Esti un diplomat innascut, iti place sa lucrezi mult, uneori dai impresia de superioritate. . Esti o persoana sensibila la dorintele si nevoile celorlalti, o prezenta foarte placuta.Uneori, simti ca nu te intelege nimeni. Tii foarte mult la familie, esti fidel(a) in iubire si ceri acelasi lucru dinpartea partenerului/ ei.

Chiparos - cuvintele cheie sunt credinta, loialitatea.Esti o persoana puternica, te adaptezi foarte usor. Profiti de viata la maxim, chiar daca anumite aspecte nu iti plac sau nu esti de acord cu ele. Te straduiesti sa fii multumit(a) de tine. Esti optimist(a) si este foarte important pentru tine sa fii independent( a) financiar. Iti doresti foarte mult sa fii iubit(a), urasti singuratatea, esti o fire foarte pasionala, dar gasesti foarte greu un partener care sa te multumeasca. Ai tendinta de a fi neglijent(a) , vrei sa inveti cat mai multe. Ai nevoie ca persoanele din jurul tau sa aiba nevoie de tine.

Curmal - cuvantul care te defineste este increderea. Esti o persoana puternica, stii cum sa te adaptezi in orice situatie.. Ai o sanatate buna si ai multa incredere in tine. Nu esti deloc timid(a) si esti un foarte bun orator. Multi considera ca adopti un aer de superioritate. Esti convins(a) ca nu exista decat o singura mare iubire. Esti capabil(a) sa iei decizii rapid.

Fag - cuvantul care te defineste este creativitatea. Ai mult bun gust, te preocupa aspectul tau exterior, ai o viata foarte bine organizata, esti o persoana chibzuita. Esti un bun lider, nu iti asumi riscuri prea des, esti rational(a). Iti place sa fii mereu in forma.

Frasin - cuvantul care te defineste este ambitia. Esti o persoana foarte atractiva, plina de viata, impulsiva. Nu pui criticile la suflet, esti foarte inteligenta, ambitioasa. Iti place sa te joci cu focul, dar esti o persoana de incredere. Ai nevoie sa fii in centrul atentiei, motiv pentru care uneori esti considerat(a) egoist(a). Ai nevoie de multa iubire si sprijin emotional.

Mar - cuvantul care te defineste este iubirea. Esti o persoanalinistita si timida uneori. In schimb, esti seducato(a)r( e), sensibil(a), esti fidel(a), ai nevoie sa iubesti si sa fii iubit(a). Ai numeroase talente, iubesti copiii, esti o persoana foarte generoasa si ai nevoie de un partener foarte afectuos si tandru.

Maslin - cuvantul care te defineste este intelepciunea. Iti place soarele, caldura. Esti rational(a), echilibrat(a) . Eviti violenta si agresiunea de orice fel. Esti o fire cu adevarat justitiara, esti o persoana sensibila, empatica, nu esti geloasa. Iti place sa citesti. Cauti compania oamenilor sofisticati.

Mesteacan - cuvantul care te defineste este inspiratia. Esti o prezenta eleganta, plina de viata, atractiva, prietenoasa.
Nu esti o persoana pretentioasa, esti chiar modesta. Nu iti plac lucrurile in exces, iti place viata in natura. Ai o imaginatie bogata, dar stai prost la capitolul ambitie. Lasi impresia unei persoane extrem de calme.

Nuc - cuvantul care te defineste este pasiunea. Esti nelinistit(a) , ai o fire formata din numeroase contraste.
Uneori esti egoist(a). Ai o ambitie fantastica, dar nu esti foarte flexibil(a). Esti un partener dificil. Esti un foarte bun strateg. Esti o persoana foarte geloasa si pasionala. Nu accepti compromisuri.

Pin - cuvantul care te defineste este pacea. Itidoresti pace si armonie in toate aspectele vietii.. Iti place sa ii ajuti pe ceilalti, nu esti pasionat(a) de moda, ci preferi sa iti creezi propriul stil. Esti prietenul/a tuturor. Esti plin(a) de compasiune. Iubesti din tot sufletul, faci orice pentru dragoste,dar inchei relatia imediat ce afli ca sentimentele ti-au fost tradate. Ai nevoie de afectiune si de sprijin moral, pentru ca nu stai bine la capitolul incredere in sine.

Plop - cuvantul care te definesteeste incertitudinea. Esti foarte talentat(a), dar nu ai foarte mare incredere in tine.
Poti fi extrem de curajo(a)s(a) daca este nevoie. Esti o fire singuratica, iti place filosofia. Esti o persoana de incredere si foarte serioasa.

Salcie - cuvantul care te defineste este melancolia. Esti o fire capricioasa si rautacioasa. Ceri foarte mult din partea celor din jur. Ai o intuitie buna si ai tendinta de a suferi in dragoste pana iti intalnesti alesul/aleasa. Nu ii ierti pe cei care ti-au gresit.

Scorus - cuvantul care te defineste este sensibilitatea. Esti plin(a) de sarm si esti o fire vesela, altruista. Iti place s fii in centrul atentiei, esti nelinistit(a) . Esti dependent(a) si independent( a) in acelasi timp. Esti pasional(a), ai o fire artistica si esti foarte foarte sensibil(a). Ceilalti iti cauta compania.

Smochin - cuvantul care te definesteeste ratiunea. Esti foarte puternic(a), ai multa vointa, esti onest(a), loial(a), independent( a), nu iti plac polemicile. Poti sa lucrezi pana la epuizare daca iti doresti ceva din tot sufletul. Iti place viata si iti place sa fii inconjurat(a) de prieteni. Iti plac copiii si animalele. Esti un/o iubit(a) foarte pasional(a). Ai un simt al umorului dezvoltat, ai o fire artistica si esti foarte inteligent(a) .

Stejar - cuvantul care te defineste este curajul. Esti o fire robusta,curajoasa, puternica, rationala. Nu iti plac schimbarile, ai picioarele bine infipte in pamant si esti o persoana de actiune.

Tei - cuvantul care te defineste este neincrederea. Esti inteligent(a) , iti place sa muncesti. Accepti ce iti ofera viata, dar mai intai incerci sa transformi problemele in ocazii favorabile. Nu te descurci prea bine fata stresului, iti plac vacantele departe de casa. Uneori pari a fi de neclintit, dar in realitate esti foarte sensibil(a). Ai sacrifica totul pentru familie si prieteni. Ai multe talente,
dar nu te prea folosesti de ele. Poti fi un lider bun.Esti o persoana geloasa uneori, dar extrem de loiala.

Ulm - cuvantul care te defineste este nobletea. Te imbraci mereu cu mult bun gust. Nu prea ii ierti pe cei care ti-au gresit. Esti modest(a), vesel(a), iti place sa conduci si urasti sa fii obedient(a). Iti place sa iei decizii in locul altora, esti o fire generoasa si inzestrata cu simtul umorului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu